Am aflat cum voi arăta la 80 de ani! Deocamdată… am ajuns la 40!

Mda… am ajuns să schimb și prefixul. În ce privește vârsta, bineînțeles! Despre 40 se spune că e vârsta la care începe viața. Așa am auzit și pe la 20, și pe la 30…

Apoi, că de la 40 de ani începi să te gândești la pensie. Sincer? Nu cred că o mai apuc. Clar va trebui să mă reorientez când ajung în dreptul raftului cu creme de față, trec la 40+. Deși, dacă mă iau după aplicațiile / jocurile care circulă pe Facebook, cică arăt de 21!

Deh, mă ajută fizicul… cică aș fi fost Cleopatra, într-o viață anterioară, nu mai zic ce bine arătam și acum 100 de ani. Iar geamăna mea identică ar fi fost Elizabeth Taylor. 

În ce privește viitorul, arată… SF, frate! Dacă în ultimii 8 ani am experimentat din plin ipostaza de mamă de gemene, cică în următorii 5… voi avea tripleți. În două seturi! Neah… s-a virusat aplicația, vă zic eu!

Dar a nimerit-o la casă și mașină. Fix așa! Fix așa îmi doresc, să ne înțelegem. Nu înseamnă că și am.

Cât despre plăcerea mea de a merge la cumpărături, de când cu pandemia… s-a transformat în city break! Prietenele mele speciale știu de ce! 😉

Și dacă tot am vorbit de viitor, cică aș putea să-mi schimb profesia. Doctor! Adevărul e că “Anatomia lui Grey” rămâne unul dintre serialele mele preferate!

Bine, nu sunt prea departe nici de caracterizarea “Ce fel de autovehicul se potrivește personalității tale?”… Familia știe! Căci, în rest, par un Berbec atipic… sunt calmă. E doar o impresie.

Dar sunt și o delicată… precum o camelie! Modestă, știu! Adevărul e că am câteva Camelii speciale în jurul meu! Se cunosc ele.

Și în continuare ador One Republic. Bine, asta nu mi-a ieșit la niciun joc, dar cine mă știe… mă cunoaște! Mi-am început ziua aniversară cu această melodie! 😉

Lăsând aplicațiile de pe Facebook la o parte, cum e viața la 40 de ani? Mă ajutați cu niște tipsuri?

Vă mulțumesc anticipat!

Cătălina, 40 de ani

Post Author: Cătălina Matei

De vreo 16 ani încoace, scriu cu acte în regulă în media românească. Am debutat în print, unde am și prestat mai bine de 9 ani, însă hârtia nu mai are trecere mare în România, așa că am trecut în online, unde totul se mișcă pe repede înainte. Între timp, m-am antrenat în "parenting", atât în viața reală, căci sunt mamică de gemene, cât și în "www", mai precis pe www.kidmagia.ro și pe www.2mimoze.ro. Despre ce îmi place să scriu? În primul rând despre oameni. Să le aflu poveștile direct de la ei, prin viu grai, nu prin email...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.