Ce pot face două perechi de Cornete și o îmbrățișare?

Cred cu tărie că toți prichindeii pot găsi în ei puterea de a trece peste orice obstacol. Cred că suflețele lor fragile și minunate pot muta munții din loc. Și nu au nevoie nici de poțiuni ori amulete magice, nici de descântece, nici măcar de gadgeturi sofisticate cu care să controleze mințile ușor rătăcite ale adulților. Cu un simpul zâmbet copiii pot schimba lumea.

Dar… sunt momente în care și ei au nevoie de ajutor. Ce pot face două perechi de Cornete și o îmbrățișare? Cred cu tărie că toți prichindeii pot găsi în ei puterea de a trece peste orice obstacol. Cred că suflețele lor fragile și minunate pot muta munții din loc. Și nu au nevoie nici de poțiuni ori amulete magice, nici de descântece, nici măcar de gadgeturi sofisticate cu care să controleze mințile ușor rătăcite ale adulților. Cu un simpul zâmbet copiii pot schimba lumea. Dar… sunt momente în care și ei au nevoie de ajutor.

Ce pot face două perechi de Cornete și o îmbrățișare? Dacă ați fost deja la cel puțin un spectacol marca Zurli știți exact cum arată o sală plină de copii și părinți cu cornete colorate pe cap! Nu orice fel de cornete, să ne-înțelegem! Ci cele care arată fix ca cele ale Fetiței Zurli! “Sunt doar niște cornete de hârtie! Ce atâta mare tam-tam în jurul lor?!”, ar putea spune cineva care nu a fost niciodată la un spectacol susținut de Gașca Zurli. Total greșit! Cornetele au o super-putere: suflă în aripile copiilor, le dă curaj și le accelerează cheful de joacă. Și nu doar lor, ci și părinților, care au cam uitat să se joace! Și nu sunt doar vorbe frumoase, ci concluziile la care am ajuns după ce, de vreo trei ani încoace, mergem la aproape toate spectacolele pe care Gașca Zurli le susuțin în București.

Despre dragostea Mimozelor pentru Mirela Retegan & Compania v-am mai povestit aici. Despre Puterea Cornetelor vă dau următoarele detalii:

Puterea Cornetelor este cea mai nouă producție marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoțională, un joc al valorilor umane, cu care Gașca pleacă în turneu toamna aceasta.

Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuză să zâmbească. Sub niciun chip nu face asta și, pentru că este invidioasă pe toți cei care au puterea să zâmbească, născocește un plan prin care reușește, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invidioasă pentru că Zâmbetul e fermecat, are puteri magice și are lăcaș în inimile tuturor, mai puțin în inima ei.

Gașca Zurli își adună forțele, Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gașca se gândește și un plan de salvare găsește. Este momentul să apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Ajutați de Tanti Prezentatoarea și de Zâna Bună, reușesc să recupereze Zâmbetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, absolut minunate, apariții vesele și colorate, jocuri noi și un personaj nou în echipa Găștii Zurli – Zâmbetul.
Cu asta vă așteaptă la toamnă cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. 11 orașe intră pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”.
• 04 octombrie – ORA 19.00- TIMIȘOARA- SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE (OLIMPIA)
• 05 octombrie – ORA 19.00 – TIMISOARA- SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE (OLIMPIA)
• 07 octombrie- ORA 19.00 – CLUJ-NAPOCA- SALA POLIVALENTĂ
• 09 octombrie – ORA 19.00 – BRAȘOV- SALA DACIA, COMPLEX LUX DIVINA
• 11 octombrie – ORA 19.00 – BUCUREȘTI – SALA POLIVALENTĂ
• 15 octombrie – ORA 19.00 – BOTOȘANI- SALA POLIVALENTĂ ELISABETA LIPĂ
• 16 octombrie – ORA 19.00 – PIATRA NEAMȚ- SALA POLIVALENTĂ
• 17 octombrie – ORA 19.00 – BACĂU – TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN
• 19 octombrie – ORA 19.00 – BUZĂU- SALA SPORTURILOR ROMEO IAMANDI
• 21 octombrie – ORA 19.00 – GALAȚI – SALA SPORTURILOR
• 26 octombrie – ORA 19.00 – CRAIOVA- SALA POLIVALENTĂ
• 29 octombrie – ORA 19.00 – CĂLĂRAȘI – SALA POLIVALENTĂ

PREȚ BILETE
• Categoria 3- 45 lei
• Categoria 2- 90 lei
• Categoria 1- 150 lei

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Iar Puterea Cornetelor o puteți testa cu succes și în viața de zi cu zi. La noi funcționează mai ales de când Mimozele au început clasa pregătitoare, iar acomodarea cu școala se face destul de greu… Nu, nu au voie cu cornetele colorate la ore, dar le-am “transferat” puterea în niște bentițe cu urechiușe de pisicuțe mici și discrete și galbene, în ton cu uniforma. De câte ori le poartă, teama lor de școală începe să se stingă… Iar o îmbrățișare înainte de a intra pe poarta școlii este tot ce mai trebuie pentru ca Adnana și Antonia să intre în clasă cu zâmbetul pe buze!

 

Cine mai vine cu noi la Puterea Cornetelor?

Tu cum îți încurajezi prichindeii? Și cum au trecut ei peste primele săptămâni de școală? Povestește-mi experiența ta pe această pagină, la comentarii! Sau te aștept pe pagina de Facebook cu un Like și un Comentariu!

Post Author: Cătălina Matei

De vreo 16 ani încoace, scriu cu acte în regulă în media românească. Am debutat în print, unde am și prestat mai bine de 9 ani, însă hârtia nu mai are trecere mare în România, așa că am trecut în online, unde totul se mișcă pe repede înainte. Între timp, m-am antrenat în "parenting", atât în viața reală, căci sunt mamică de gemene, cât și în "www", mai precis pe www.kidmagia.ro și pe www.2mimoze.ro. Despre ce îmi place să scriu? În primul rând despre oameni. Să le aflu poveștile direct de la ei, prin viu grai, nu prin email...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.