Mimozele au intrat în Diplomație! Sunt Ambasadoare Zurlandia!

Știți întrebarea “Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, nu?! Ați auzit-o de sute de ori și, poate tot de atâtea ori, ați azuit și răspunsuri diferite. Și Mimozele mele știu ce vor să devină… fermier și medic veterinar. Vă las pe voi să ghiciți opțiunile! Până când vor ajunge ele mari, Adnana și Antonia au intrat în… diplomație. Sunt Ambasadoare!

Da, da! Ați citit bine! Mimozele mele au primit oficial titlul de Ambasadoare Zurlandia, iar dacă ne citiți blogul știți bine cât de mult iubesc ele Gașca Zurli.
Sunt sigură că ați cântat cel puțin de 100 de ori “Am o căsuță mică” ori că prichindeii voștri v-au tras de mânecă să-I duceți la un spectacol marca Zurli! Ce-ați zice dacă v-ați începe vacanța de vară cu un City Break în cea mai frumoasă lume pentru copii și părinți – Zurlandia?

Pe 16 și 17 iunie, la Domeniul Știrbey, are loc ediția a doua a celui mai mare festival dedicat familiei din România. Două zile de neuitat în mijlocul naturii: activități inedite, joacă, distracție! Toate, fără grija timpului! Noi am trăit această experiență anul trecut și abia așteptăm ce-a de-a doua ediție. Trebuie să știți că în Zurlandia, timpul se suspendă! Singurul reper e fericirea din ochii copiilor. Și incă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!
80 de mii de metri pătrati! Optzeci de mii! Atât are Zurlandia! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activităti pentru copii și părinti, concerte extraordinare!

Mimozele vor fi acolo! Și vă așteptăm și voi! Iar dacă vă faceți griji că nu aveți cu ce să ajungeți la Domeniul Știrbey o puteți face prin intermediul unei linii dedicate de autobuze care vor lega Stația Laromet (Laminorului) cu Domeniul Știrbey.

Autobuzele vor circula sâmbătă, 16 iunie, și duminică, 17 iunie, începând cu ora 09.30 dimineața. Ultimul autobuz pleacă la ora 22.30 de la Domeniul Știrbey. Autobuzele pleacă din București la fiecare 30 de minute, cu aproximație.

Timpul de transport până la Zurlandia este de aproximativ 20 de minute. Prețul unui bilet este cel perceput de RATB pentru cursele preorășenești. Aici aveți conexiune cu Metroul Bucureşti (M4) – stația Laminorului, cu Autobuzele 112 și 697 dinspre București, precum și cu linia 460B către Buftea.

Costul unul bilet de acces este de 50 de lei și este valabil pentru ambele zile de festival (16 și 17 iunie). Toate activitățile și spectacolele din cadrul festivalului (spectacole de teatru, spectacolele cu Gașca Zurli, atelierele, spectacolele de magie, jocurile, concursurile etc) sunt gratuite. Vor exista spații special amenajate pentru mâncare (zona de food & beverage), acestea sunt singurele zone pentru care va trebui să plătiți.

Atenție! Copiii sub 2 ani au acces gratuit la festival. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte).

Ce poți face în Zurlandia?

În Zurlandia, poți descoperi Țara Mâncăcioșilor, țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul, ghidați de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Ținutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice!

În Casa Poveștilor, lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Așa și-așa! Iar Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness!

Școala de Vacanță este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură! Sau, poate, Dolly!

În Lumea lui Mulțumesc exersăm empatia! Poftiți în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiționat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convențiilor consacrate, toate, dar absolut toate măștile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

Zurlishow este spațiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea și bună prietenă a dărniciei!

Găsești AICI program Festivalului Familiei Zurlandia, ediția a doua!

Autor: Cătălina Matei

De vreo 16 ani încoace, scriu cu acte în regulă în media românească. Am debutat în print, unde am și prestat mai bine de 9 ani, însă hârtia nu mai are trecere mare în România, așa că am trecut în online, unde totul se mișcă pe repede înainte. Între timp, m-am antrenat în "parenting", atât în viața reală, căci sunt mamică de gemene, cât și în "www", mai precis pe www.kidmagia.ro și pe www.2mimoze.ro. Despre ce îmi place să scriu? În primul rând despre oameni. Să le aflu poveștile direct de la ei, prin viu grai, nu prin email...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.